Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Zalen

Zalen, Vergaderlocatie, Feesten en Partijen, Trouwerijen

Wij hebben diverse zalen beschikbaar voor uw vergadering, feest of trouwerij.

In de grote zaal, het “butterlokal”, kan een groot publiek plaatsnemen of in de kleinere zaal, het pakhuis, met een beslotener gezelschap. In de kleine zaal kunnen in een normale opstelling 25 personen een plaats vinden.

En wat dacht u van koken met het gezelschap, een speciaal menu, noem maar op ? Mogelijkheden te over.

Anekdote

We nemen er de tijd voor om uw wensen te realiseren. U krijgt natuurlijk een op maat gemaakte offerte als u met ons contact opneemt.

`We waren die dag met 10 personen. Ik kwam als eerste over de brug en ik reed rechts het terrein op om 9.00 uur; precies op tijd. Logan begroette mij met een slome blik en Aleid vroeg meteen of ik een kopje koffie wilde en ze leidde me naar de leestafel. De Telegraaf en de Volkskrant lagen al klaar.

Langzaam druppelde iedereen zo binnen. Na een kopje koffie aan de leestafel in de serre nam onze Bert het woord en liepen we door het Hotel onder begeleiding van Aleid.

We gingen door het Butterlokal, de grootste zaal van het Hotel, die ook als vergaderruimte was ingericht; hier kunnen we met het hele bedrijf wel in, zie ik in gedachten. Aleid vertelt dat ze hier ook wel feesten organiseren, de stoelen aan de kant en voetjes van de vloer, enfin we dwalen af.

De vergaderruimte heet “het Pakhûs”. Van buiten kun je inderdaad nog wel zien dat dit gedeelte het pakhuis van de zuivelfabriek moet zijn geweest. Binnen is de ruimte wel 50 m2; heel aangenaam en de dikke muren zorgen ervoor dat het warm is in de winter en koel in de zomer. We gaan beginnen; Bert installeert de lap top met de beamer en steekt van wal.

Zijn presentatie is glashelder evenals het koele glaasje water dat voor ons klaarstaat. In de middag kregen we een prima lunch met een lekkere gele tomatensoep, salades en natuurlijk een heerlijk glas verse melk.

Na de lunch hadden we nog een uurtje nodig en vertrok ieder weer zijns weegs. Ik bleef met een paar collega’s nog even zitten; we namen een drankje en besloten daarna te blijven eten, nadat ik het thuisfront had geconsulteerd.

We hebben prima gegeten en na de complimenten aan de kok te hebben overgebracht ging ik eindelijk weer naar huis. Het was al met al een heerlijke dag in de onthaaste Friese omgeving.`

Tot zover de impressie van een bezoeker.

U vraagt zich natuurlijk af waarom deze anekdote. Welnu we kunnen wel al onze mogelijkheden zakelijk beschrijven maar de vraag is of u dan een goed beeld van ons hebt. Heeft u het bovenstaande gelezen dan heeft u zeker een goed beeld van ons bedrijf en zult u niet voor verrassingen komen te staan.

Zelf heeft u vanzelfsprekend ook vragen:

– Wat willen we bereiken met de “vergadering” ?
– Is de naam vergadering wel het juiste woord voor dit speciale samenzijn ?
– Waarom gaan we niet op kantoor zitten ?
– Hoe gaan we dat aanpakken ?

Wij pretenderen vele, zo niet alle antwoorden voor u in petto te hebben. Wij hebben de ruimte, de atmosfeer, de rust, het ontspannen gevoel, het andere denken; wij realiseren samen met u de doelstelling voor uw bijeenkomst.
Hoe: een ruimte met alle faciliteiten; een Flip- over, een scherm, een overhead projector, een telefoonaansluiting, een draadloze internetaansluiting en een Katheder.

In de grote zaal, “het Butterlokal”, kan een groot publiek plaatsnemen of in de kleinere zaal, “het Pakhûs”, met een kleiner gezelschap. In de kleine zaal kunnen in een normale opstelling 25 personen een plaats vinden. Het kan ook informeler bijvoorbeeld bij het diner privé.

De meeting kan voorafgegaan worden door een lunch of ontbijt. Als u wilt afsluiten met een borrel en/of een diner is dat natuurlijk ook mogelijk. Dat kan in het restaurant maar ook in de vergaderruimte zelf. Wat dacht u van koken met het gezelschap, een speciaal menu, wijn proeven, noem maar op ? Mogelijkheden te over.

We nemen er de tijd voor om uw wensen te realiseren. U krijgt natuurlijk een op maat gemaakte offerte als u met ons contact opneemt.

Aleid Bruinsma

Aleid Bruinsma