Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Menu kaart

Wij werken momenteel met een ‘uitgeklede kaart’. Actuele kaart alleen in het restaurant.

Van woensdag t/m zondag is ons restaurant geopend. Vanaf 12.00 uur serveren wij een lunchkaart deze geldt tot 18.00 uur.

Lunch aan het water
12 slaat de klok € 12,50                                                                                                                                                                                                                                                                          Dagsoepje, broodje kroket en tonijnsalade
Dagsoepje, broodje kroket en broodje carpaccio

Zoals het “heurt”
2 kroketten met brood € 8,50
Tosti ham/kaas € 6,50
Dagsoep € 7,50
Uitsmijter met z’n drieën € 10,50
Lekker anders:
Tosti 3 kazen € 8.50
Tosti 3 dubbel € 9,50
Tosti zalm € 8.50
Sop,sop,sop € 7,50
Carpaccio duo € 14,50 (Ganzenborst en knuffelkoe)
Saté at home € 13,50 (

Broodjes:
• Gerookte zalm € 12,50
• Tonijnsalade € 11,50
• Geitenbrie € 11,50
• Pulled porc € 12,50
• Stoofvlees € 13,50

Maaltijdsalades:
• 3 kazen € 16,50
• Reepjes biefstuk € 15,50
• Geitenbrie € 16,50
• Pulled porc € 14,50

Daarnaast serveren wij vanaf 17.00 uur Pizza’s vanuit de houtgestookte oven. De pizza’s kunt u nuttigen bij ons op het terras/ in ons restaurant, maar u kunt ze ook afhalen,  u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven.

Pizza’s meeneemprijzen:

Pizza Kees (ui en tonijn, kappertjes en kaas)                                    € 10,-
Pizza Edwin (ui en shoarma en kaas)                                                 € 12,-
Pizza Jacob (ham, spek, shoarma, salami)                                        € 12,-
Pizza Jeroen (3 verschillende kaas, champignons en pepertjes ) € 12,-
Pizza Petra (tomaat en kaas)                                                                € 10,-
Pizza Vera (ham, kaas en ananas)                                                       € 10,-
Pizza Carolien( ui, salami, paprika, pepertjes)                                 € 10,-
Pizza met z’n drieen (kleine pepperoni, fromaggi en tonijn)         € 14,-
Pizza Marije (tomaat kaas en salami)                                                 € 10,-                                                                                                                                                                                                                                 Pizza 3D (ui,spek, kip,ham, ananas,paprika,kaas)                          € 14,-

*van iedere verkochte 3D skûtsjepizza doneren wij € 2,- aan Skûtsje de trije doarpen.

 

 

Dit was de kaart voor corona, na de verbouwing van de kamers medio mei 2023 zal er weer zo’n soortgelijke kaart komen. Wij houden u op de hoogte.

Voor u ligt de menukaart van hotel restaurant Tjongervallei. We hebben de kaart opgesteld met het idee dat er voor ieder wat bij moet kunnen zijn. Heeft u nog andere wensen dan weet Frans daar vast wel raad mee.

U kunt een keuze maken uit de voorgerechten, hoofdgerechten en de nagerechten voor € 32,50

of 2 maal een voorgerecht en een dessert voor € 26,50
of alleen een hoofdgerecht tussen € 19,50 en € 23,50.

Tevens hebben we een 5-gangen “Frans verras me maar”-menu, de prijs daarvan is € 42,50 met wijnarrangement € 60,00.
Kindermenu € 14,50.

We hebben speciaal bij deze kaart een wijnarrangement samengesteld hierbij is uit de wijnkaart een mooie selectie gemaakt en afgestemd op de gerechten voor € 19,50 p.p. met een glas champagne als aperatief met wijnarrangement € 24,50 p.p.

Voorgerecht

“Fisksop”
Een romige goed gevulde vissoep.

“Gele boltjes sop” (&&)
Een gele tomatensoep.

“Abramsop” (&&)
Een verfijnde soep van verschillende soorten mosterd.

“Botervis trio”
Carpaccio van botervis, gerookt en gemarineerd.

“Sop, sop en sop”
3 verschillende soepjes.

“Pastinaakbeignets” (&&)
Beignets met pastinaak met yogurtsaus.

Paddestoelgebakje (&&)
Verschillende paddestoelen in een deegje

“Geitenkaastapa’s” (&&)
Verschillende tapa’s met geitenkaas.

Hoofdgerecht

“Ganzenborstrollade”
Gevulde ganzenborst.

“Fryske Kalfsoester”
Kalfsoester met beerenburgmosterdsaus.

“Eineboarst”
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus.

“Tonijnfilet”
Gebakken tonijn met pineausaus.

“Roodbaarsfilet”
Roodbaarsfilet met kruidensaus.

“Wyldguod”
Jachtschotel van het woud.

“Nuete broeijer daei mei geitetsiis” (&&)
Brandnetelpasta met geitenkaas.

Nagerecht

“Chocoladefondue”
Heerlijk alleen maar chocolade.

“Tsiisplanke”
Kaasplankje met een ode aan de zuivel.
*Glas rode port*

“natte Chocoladetaart”
De bekende combinatie met vanille ijs met chocolade.

“Warm appeltaartje van oma”
Appeltaartje met ijs en slagroom.

“Manderijnen papilotte”
Manderijn in een mandje met ijs.

Warme peer met geitenkaas
Warme Hollandse peer met gesmolten.

(&&) Deze gerechten zijn vegetarisch bereid.