Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Menu kaart

Wij werken momenteel met een ‘uitgeklede kaart’. Actuele kaart alleen in het restaurant.

Van woensdag t/m zondag is ons restaurant geopend. naast de ‘uitgeklede kaart’ kunt u ook pizza’s bij ons bestellen. De pizza’s kunt u nuttigen bij ons op het terras/ in ons restaurant, maar u kunt ze ook afhalen of laten bezorgen. Binnen Delfstrahuizen en Echtenerbrug is bezorgen gratis. Daarbuiten, maar binnen de regio, rekenen wij € 3,- bezorgkosten. Bestellen kan via: info@tjongervallei.nl of u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven. Bezorgen en afhalen kan tussen 17.30 uur tot 20.00 uur. Betalen kan via een tikkie. Onze ijssalon is ook geopend. Hier kunt u een lekker Italiaans ijsje halen, een koffie to go of een slushpuppie.

Pizza’s:

– Pizza margherita € 9,-;
– Pizza hawai € 10,-;
– Pizza tonijn € 10,- ;
– Pizza pepperoni € 10,-;
– Pizza fromaggi € 10,-;
– Pizza shoarma € 10,-;
– Vegetarische pizza € 10,-;
– Pizza trio € 12,-.
– 3D skûtsjepizza (Paprika, ui, spek, kipfilet, ananas en kaas) € 13,-
*van iedere verkochte 3D skûtsjepizza doneren wij € 2,- aan Skûtsje de trije doarpen.

 

Voor u ligt de menukaart van hotel restaurant Tjongervallei. We hebben de kaart opgesteld met het idee dat er voor ieder wat bij moet kunnen zijn. Heeft u nog andere wensen dan weet Frans daar vast wel raad mee.

U kunt een keuze maken uit de voorgerechten, hoofdgerechten en de nagerechten voor € 32,50

of 2 maal een voorgerecht en een dessert voor € 26,50
of alleen een hoofdgerecht tussen € 19,50 en € 23,50.

Tevens hebben we een 5-gangen “Frans verras me maar”-menu, de prijs daarvan is € 42,50 met wijnarrangement € 60,00.
Kindermenu € 14,50.

We hebben speciaal bij deze kaart een wijnarrangement samengesteld hierbij is uit de wijnkaart een mooie selectie gemaakt en afgestemd op de gerechten voor € 19,50 p.p. met een glas champagne als aperatief met wijnarrangement € 24,50 p.p.

Voorgerecht

“Fisksop”
Een romige goed gevulde vissoep.

“Gele boltjes sop” (&&)
Een gele tomatensoep.

“Abramsop” (&&)
Een verfijnde soep van verschillende soorten mosterd.

“Botervis trio”
Carpaccio van botervis, gerookt en gemarineerd.

“Sop, sop en sop”
3 verschillende soepjes.

“Pastinaakbeignets” (&&)
Beignets met pastinaak met yogurtsaus.

Paddestoelgebakje (&&)
Verschillende paddestoelen in een deegje

“Geitenkaastapa’s” (&&)
Verschillende tapa’s met geitenkaas.

Hoofdgerecht

“Ganzenborstrollade”
Gevulde ganzenborst.

“Fryske Kalfsoester”
Kalfsoester met beerenburgmosterdsaus.

“Eineboarst”
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus.

“Tonijnfilet”
Gebakken tonijn met pineausaus.

“Roodbaarsfilet”
Roodbaarsfilet met kruidensaus.

“Wyldguod”
Jachtschotel van het woud.

“Nuete broeijer daei mei geitetsiis” (&&)
Brandnetelpasta met geitenkaas.

Nagerecht

“Chocoladefondue”
Heerlijk alleen maar chocolade.

“Tsiisplanke”
Kaasplankje met een ode aan de zuivel.
*Glas rode port*

“natte Chocoladetaart”
De bekende combinatie met vanille ijs met chocolade.

“Warm appeltaartje van oma”
Appeltaartje met ijs en slagroom.

“Manderijnen papilotte”
Manderijn in een mandje met ijs.

Warme peer met geitenkaas
Warme Hollandse peer met gesmolten.

(&&) Deze gerechten zijn vegetarisch bereid.