Kerstmenu 1e en 2e kerstdag:
Het kerstmenu serveren wij op 25 december vanaf 18.00 uur, en 26 december vanaf 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent kunt u aan tafel een keuze maken uit de gerechten om zo uw eigen kerstmenu samen te stellen.
*vegetarisch bereid
Koude gerechten:
Carpaccio van gerookte wilde gans
Wildzwijnpate
Gerookte zalm bekogeld
Soepen:
De soepen worden op een buffet gepresenteerd,
waarbij keuze is uit o.a.: Romeense kippensoep, houtduifsoep, kerstsoep,
* kastanjesoep en * gele tomatensoep
Warme gerechten:
Duivenborst uit Bantega”
Kalfszwezerik met een notenjasje
Gevulde fazantfilet
Kabeljauw
Procureur van wildzwijn
Reerugmedaillions
Hazenrug à la maison (2 personen)
* Maisburger met knoflook
Jachtschotel zoals die is.
* Paddenstoelgebakje
Kalfsoester
*deze gerechten zijn volledig vegetarisch bereid
Kaastafel:
Verschillende Friese en Hollandse kazen
Nagerecht:
Grand-dessert Noël
Prijzen kerstmenu p.p.
4-gangen € 36,50, senioren € 34,50
5-gangen: € 47,50 , senioren € 40,00
6-gangen € 59,50 , senioren € 50,00
10-gangen suprisemenu € 75,00, senioren € 70,00
Kindermenu tot 12 jaar € 24,50.