Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

En toen….

En toen waren wij aan de beurt….

O ja dat was het
Op 31 oktober 1997 ging voor ons een droom in vervulling, wij kochten ons eigen paleisje na lang zoeken in binnen en buitenland was er eindelijk iets waarop we allebei ja wilde zeggen.

Toen zijn we begonnen, de eerste en gelijk de meest opvallende verbouwing was de serre eraan te plakken en alles “open” te maken, er moest licht en warmte in het fabriekje, de keuken hebben we 3 x zo groot gemaakt en alle overbodige wanden en plafonds eruit gehaald.

De verbouwing en zo
Op 17 mei 1998 zijn we weer voor de gasten open gegaan de warmte en het mooie buitenlicht was er wel

in het restaurant, maar nu de rest nog. 10 jaar hebben we gepland, maar het mogen er ook wel 11 worden want er zijn nog zoveel wensen, en we zitten mooi op schema. Alle kamers zijn van nul af aan weer opgebouwd (4 muren en daar gaan we weer), natuurlijk eerst de mooiste 11 kamers uitkijkend op het water zijn aangepast aan deze tijd.

Als dit geen ware liefde is
De melkfabriek die in 1900 is gebouwd, en in 1965 is gesloten, heeft veel geleden in de loop der tijd. Na ruim 100 jaar op zijn voeten te hebben gestaan geven wij hem weer het elan van de vervlogen jaren terug , met veel liefde en begrip zijn we van hem gaan houden en hij van ons.

En we blijven bouwen.