Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

‘Weekendje weg’ Arrangement

Even een weekendje weg

Aankomst vrijdag, vertrek zondag.
(of twee aaneengesloten dagen in de week in overleg)

Op vrijdag na 14.00 wordt u ontvangen met een kopje koffie met een heerlijke Friese lekkernij, daarna kunt u zich installeren op uw hotelkamer en een beetje de omgeving verkennen, het leuke strand van het Tjeukemeer, op loopafstand, is een frisse wandeling door het pure Friese landschap. Het diner wordt geserveerd in het sfeervolle serre-restaurant van het hotel, een heerlijk
3-gangen menu hebben wij voor u samengesteld.

De tweede dag is zelf naar keuze in te vullen, een leuke stadswandeling in Sloten, Balk of Sneek met mooie authentieke geveltjes, of een robuuste wandeling door een mooi natuurgebied bij de Weerribben behoort tot de uitéénlopende mogelijkheden. Het diner is van 18.00-20.00 en u wordt ontvangen met een glas champagne.

De prijs van dit arrangement is € 159,50 p.p. op basis van twee personen per kamer.

In dit arrangement zijn er diverse variaties mogelijk. Fietsend door het Friese landschap, of varend door het Friese landschap. Op aanvraag kunt u bijvoorbeeld een motorbootje huren.

Bij inbegrepen:
2 x ontvangstkoffie
2x glas champagne
2x 3-gangendiner p.p.
2 x overnachting voor twee personen
2x ontbijtbuffet p.p.

– Wifi, het netwerk is bij ons vrij toegankelijk. U kunt kiezen voor Wifi-everywhere.
– U kunt uw auto of camper parkeren op ons eigen parkeerterrein. In de “garage” kunnen motoren en oldtimers geplaatst worden.
– U kunt vanaf 14.00 uur op uw kamer, natuurlijk als u eerder bent kunt u de bagage hier al neerzetten, wij zorgen ervoor dat deze op uw kamer komt te staan.
– De uitcheck tijd is 11.00 uur, maar in overleg is veel mogelijk.
– Exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

Prijs: 319,00 per kamer op basis van  2 personen per kamer.

Wilt zich aanmelden of meer informatie aanvragen, vul dan het onderstaande contactformulier in.