Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Activiteiten

Kijkje in de keuken

Wie zou er nou niet even willen gluren in de keuken; hoe gaat het er daar aan toe; hoe ziet het er daarbinnen nou eigenlijk uit ??

Daarna volgt vaak nieuwsgierigheid ? Hoe doen ze dat toch ? Wat zijn precies de ingrediënten van dit gerecht, kan ik dit ook ?

Iedereen heeft zich die vragen openlijk of in gedachten weleens gesteld, iedereen kan immers koken, nou iedereen kan leren koken, technieken, warenkennis en heel veel theorie en dan ………. gewoon doen !!!

Voor Frans kent de keuken geen geheimen, de kleine trucjes, de verfijning, het mooi maken van het bord het is een kwestie van gewoon proberen en heel veel doen.

Kook Workshop

Van oktober tot april organiseren we “kookcursussen”. Voor groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen is er een kookcursus gemaakt. In 4 avonden leert u snijtechnieken, het maken van sauzen, verschillende kooktechnieken; van het bakken van vis tot het marineren van vlees.

Wilt u met een groep de cursus volgen, neem dan even contact op voor de details, ook voor kleinere groepjes kunnen we passende oplossingen bedenken. De prijs is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en begint al bij € 40,00 per persoon per avond.

Diner Privé

In het voorhuis, de oude directeurswoning, bestaat de gelegenheid tot een Diner Privé. In een afgesloten stuk van het restaurant heeft u ruimte om met een groep van maximaal 15 personen in een huiselijke sfeer gezellig en intiem samen te zijn.

We lichten graag de mogelijkheden in een gesprek toe.